Info

Openingsuren

We zijn open op elke woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag, tijdens de schoolvakanties (België en Frankrijk) en op feestdagen !

👉 Mogelijkheid van opening buiten de bovengenoemde uren voor groepsreservering (minimaal 8 personen) – Alleen op VERZOEK per e-mail naar info@bambooo.be (onder voorwaarden van aanvaarding)
Opgelet, tijdens september gesloten wij onze deuren om 19u00 elke vrijdag en zaterdag.
Park gesloten op 25/12 en 01/01

TARIEVEN

Bambooo KIDS

Peuters (tot 1 meter) :

6€

Andere kinderen (>1 meter) :

9€

Bambooo JUMP

1uur trampolinesessie :

10€*

2uur trampolinesessie :

16€*

* Om te kunnen springen, heeft u anti-slip sokken nodig aan 2€

LASER Station

15min (briefing* + spelletje) :

7€

2 x 15min (briefing* + spelletje) :

12€

3 x 15min (briefing* + spelletje) :

16€

* Briefing van 2 min

Prima ADVIES Bambooo Park

Bambooo DUO: 2 activiteiten op keuze (kids, 1u jump en/of laser)

15€

Bambooo TRIO: 3 activiteiten

20€

Familiekarten Bambooo KIDS

Bambooo KIDS kaart <1m of >1m – 10 ingangen

50€ of 75€

Familiekaart Bambooo JUMP

Bambooo JUMP kaart – 10 ingangen

89€

Gratis toegang tot speeltuin voor ouders !

Waarom kiezen voor Bambooo

Het amusement en het welzijn van de hele familie is noodzakelijk, daarom doet het Bambooo park er alles aan opdat iedereen er wat aan heeft.

 

Blijf actief, blijf in goede gezondheid, blijf gelukkig !

Iedereen heeft nood energie te verbruiken. Het is noodzakelijk voor het lichaam en de geest. Met actief blijven bedoelt men niet per sé iedere dag te gaan lopen.. Bij Bambooo beweegt men op plezante wijze. Zowel bij het aansnijden van een hindernissenparcours als van glijbanen of bij trampolinespringen zullen uw benen en longen op de proef gesteld worden… evenals uw glimlach! Ons team slooft zich elke dag uit om nieuwe manieren uit te vinden om met de familie plezier te beleven.

 

Een plaats om samen te komen

Zowel voor een verjaardag, een familie-uitstap, een viering, Bambooo is de ideale plaats om met vrienden samen te komen, net als familie of zelfs met collega’s. We bieden een brede waaier aan activiteiten. Voor degene die liever wat rusten hebben we een bar-cafetaria en een lounge corner weg van het lawaai. Een plaats voor een hapje en een drankje, een boek lezen, gezelschapspel spelen of eenvoudigweg surfen op het internet in alle vrijheid in een aangename sfeer.

 

Plezier beleven in alle veiligheid

Genieten is nu! Bij Bambooo is zich amuseren een kunst die wij dagelijks waarmaken. Wij wensen dat jullie bij het vertrekken een aangenamer gevoel hebben dan bij het aankomen. Des te meer hebben wij beroep gedaan op experts die het park zo veilig mogelijk hebben ontwikkeld. Als jullie de regels en de aanwijzingen van onze begeleiders respecteren zal het geluksgevoel aanwezig zijn.

Veiligheid

Ten einde dat iedereen, een fantastisch moment doorbrengt te BAMBOOO, vragen we aan alle begeleiders en kinderen, kennis te nemen van de volgende regels en deze ook in acht te nemen ! :

 • De kinderen verblijven onder de verantwoordelijkheid van de begeleiders. Gelieve voldoende begeleiders te voorzien voor het aantal kinderen die u vergezellen.
 • De kinderen moeten steeds voorzien zijn van kousen in de indoor speelplein voor hygiënische redenen zoniet wordt de toegang geweigerd.
 • De minimumleeftijd en capaciteit van de speeltuigen moet worden nageleefd.
  Het is verboden te eten of te drinken in de speelzones.
 • Juwelen en andere accessories en toebehoren zijn verboden in de speelzones.
 • Het is verboden de veiligheidsnetten en wanden van de speelplein en luchtkastelen te beklimmen. Het is eveneens verboden de glijbanen in tegenrichting te beklimmen. Het is ook verboden om de mobiele speelstukken uit hun speelzone te halen.
 • Drank en versnaperingen of vieruurtje en dergelijke zijn niet toegelaten in het park. Een cafeteria is ter uw beschikking.
 • Omwille van veiligheidsredenen is het verboden te lopen in de cafeteria-zone.
  Dieren zijn streng verboden in het park door hygiënische redenen.
 • BAMBOOO is in geen geval verantwoordelijk bij diefstal. Begeleiders kunnen het park niet verlaten zonder de kinderen alleen te laten.
 • U laat ons toe media-opnames te doen (beeld en geluid ) van uzelf, de kinderen en éénieder die u vergezelt, alsook het verspreiden ervan onder eender welke media-vorm en dit ter promotionele doeleinden.
 • BAMBOOO behoudt zich het recht tot toegang alsook de uitwijzing van éénieder die zich buitensporig gedraagt.
 • Het respect van éénieder alsook het materiaal aanwezig in BAMBOOO is essentieel. Bij niet naleving van de voorschriften wordt u de toegang tot het park ontzegd en wordt u een vergoeding gevraagd.
 • Het BAMBOOO team zal ervoor zorgen dat de veiligheidsregels van het park worden gerespecteerd.
 • De directie is op geen enkele wijze verantwoordelijk in geval van diefstal.
 • De directie behoudt zich het recht voor om personen die zich weerbarstig gedragen van de speelplaats uit te sluiten zonder terugbetaling.

This post is also available in: FR