Groepen

Het Bambooo park is de ideale plaats voor een school- of bedrijfsuitstap. Het zal kinderen en volwassenen plezieren. Vind hieronder ons breed aanbod gewijd aan groepen

Scholen

Het Bambooo park biedt aan schoolgroepen recreatieve, originele en plezante uitstappen.

Een ideale moment voor fysieke activiteit voor de grootsten en psychomotoriek voor de kleintjes.

Wij bieden voordelige tarieven en voorwaarden voor groepen. Verminderde prijzen, pakket met trampoline, pakket met tussendoortje of de mogelijkheid of een of meerdere zalen te privatiseren voor uw groep. Wij vereenvoudigen het logistiek gedeelte om de begeleiders toe te laten zich volledig te concentreren op de omkadering van de kindergroep.

Ondernemingen

Wenst u uw medewerkers te verwennen met de ideale ontspanningsactiviteit? Inspiratie tekort? Dan is het Bambooo park wat u nodig heeft.

Voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis, Sinterklaas, een animatie of een bedrijfsfeest, het Bambooo park zal voor u het beste voorstel uitwerken.

Alles is mogelijk voor de bedrijven. Op aanvraag kunnen we zelfs het park openen in exclusiviteit voor uw bedrijf!

Stages

De kinderstages in ons Bambooo park zijn gepland tijdens elke schoolvakantieperiode!

Op het programma staan diverse activiteiten zoals knutselen, koken, zingen, tekenen, teamspelletjes en nog veel meer! Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en verwelkomen uw peuters de hele dag door (van 8u30 tot 16u) met de mogelijkheid van kinderopvang’s in de namiddag (tot 17u30).

De volgende stages vinden plaats de eerste drie weken van Juli (01/07-05/07, 08/07-12/07 en 15/07-19/07) en de laatste week van Augustus (26/08-30/08). Schrijf je nu in via e-mail op info@bambooo.be of via telefoon op +32/56 94 94 94 66 66 09.

Wilt u meer weten, contacteer ons !

Reservatieformulier